Ανταλλακτικά

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων κορυφαίας ποιότητας για όλα τα μοντέλα της αγοράς στις καλύτερες τιμές. Χιλιάδες κωδικοί είναι άμεσα διαθέσιμοι γι’ αυτό και υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε 24 ώρες μίας ευρείας γκάμας προϊόντων αυτοκινήτου που περιλαμβάνει ανταλλακτικά ευρωπαϊκών αυτοκινήτων (Volkswagen, Mercedes, BMW, Audi, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Land Rover κλπ), ανταλλακτικά ιαπωνικών αυτοκινήτων (Nissan, Toyota, Mazda, Mitsubishi, Isuzu, Honda, Suzuki, Subaru, Daihatsu), ανταλλακτικά κορεατικών αυτοκινήτων (Hyundai, Kia, Daewoo) και ανταλλακτικά αμερικανικών αυτοκινήτων (Chevrolet, Chrysler, Jeep) κλπ.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

 

Η εταιρία μας διατηρεί εδώ και δεκαετίες συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έτσι, μπορούμε και προσφέρουμε – γρήγορα και σωστά - φθηνά ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τις πιο γνωστές μάρκες της αγοράς όπως: DAIKIN, MONROE, KAYABA, BILSTEIN, TOKICO, NGK, DENSO, BOSCH, BREMBO, FERODO, SACHS, LUK, BERU κ.α.

 

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που θα βρείτε στο κατάστημα μας είναι αποκλειστικά και μόνο επώνυμα και αποτελούν εγγύηση για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

 

Η εταιρία μας εισάγει και διανέμει μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα ανταλλακτικά μας διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και συχνά αποκαλούνται γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων OEM: Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα γνήσια, τα οποία προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών που προμηθεύουν με ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρώτης τοποθέτησης (Original Equipment Manufacturers) τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η μόνη διαφορά είναι πως τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται στις συσκευασίες του κατασκευαστή τους και όχι σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων aftermarket: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμων και ποιοτικών κατασκευαστών οι οποίοι όμως δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα γνήσια και τα OEM, ενώ συνήθως είναι πιο φθηνά. Η εταιρία μας κάνει πάντα αυστηρή επιλογή των προμηθευτών ανταλλακτικών αυτοκινήτων aftermarket με τους οποίους συνεργάζεται.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής (rebuild ή remanufactured): Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν σαν να είναι καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η εταιρία μας αναφέρει ρητά αν τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εμπορεύεται είναι καινούρια ή αν είναι ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής. Οι πελάτες μας γνωρίζουν πάντα με απόλυτη ακρίβεια τι είδους ανταλλακτικά αυτοκινήτων προμηθεύονται από την εταιρία μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων μεταχειρισμένα: H εταιρία μας διανέμει και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Κατόπιν εντολής του πελάτη μπορούμε να προμηθεύσουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων εφ΄όσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων που να καλύπτουν τη συγκεκριμένη ανάγκη του πελάτη.

 

Σημαντική Σημείωση: Ο Αριθμός Πλαισίου αποτελεί την «ταυτότητα» του αυτοκινήτου σας! Πρόκειται για ένα 17ψήφιο κωδικό που περιέχει γράμματα και αριθμούς και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το όχημα σας: Χώρα κατασκευής, έτος κατασκευής, ιπποδύναμη, κυβισμό, κλπ. Ο Αριθμός Πλαισίου είναι απαραίτητος όταν παραγγέλνετε ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο σας, προκειμένου να παραλαμβάνετε πάντα τα σωστά προϊόντα χωρίς λάθη και περιττές καθυστερήσεις επιστροφών. Αναφέρετε πάντα τον Αριθμό Πλαισίου του οχήματος σας είτε παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά είτε με Fax!

 

Παράδειγμα Αριθμού Πλαισίου: WDB1714421F015352.

 

Για περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλούμε καλέστε μας στο: (+30) 23730 51848 ή στείλτε μας ένα email: info@kirosdesign.com.