Επαγγελματικό γυάλισμα/ ξεθάμπωμα φαναριών

Η KIROS έχει την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα προϊόντα για να κάνει σαν καινούρια τα παλιά και κιτρινισμένα φανάρια του αυτοκινήτου σας. Τα φανάρια του αυτοκινήτου εκτός από την ομορφιά που προσδίδουν λαμβάνουν ενεργό μέρος στην ασφάλεια σας.Σε πολλά αυτοκίνητα τα φανάρια κιτρινίζουν ύστερα από μερικά χρόνια. Το κόστος των φαναριών δεν είναι καθόλου χαμηλό και σε μερικά μοντέλα είναι απλησίαστο! Προτού προβείτε σε αγορά τους, επισκεφθείτε μας και πιθανόν να γλυτώσετε πολλά χρήματα με την τεχνολογία για γυάλισμα/ ξεθάμπωμα φαναριών που διαθέτουμε.


Η υπηρεσία που παρέχουμε "επαγγελματικό γυάλισμα/ ξεθάμπωμα φαναριών", τα μετατρέπει σε καινούργια!


Τα φανάρια του αυτοκινήτου σας ταλαιπωρούνται καθημερινά από την υψηλή θερμοκρασία κατά την χρήση τους, την θερμοκρασία και υγρασία του περιβάλλοντος και κυρίως από τις ηλιακές ακτίνες.


Τα περιποιημένα και γυαλιστερά φανάρια εκτός από την καλαισθησία που προσφέρουν στο όχημά σας, είναι η κύρια πηγή φωτισμού του οχήματός σας. Με την περιποίησή τους αναβαθμίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα της οδήγησης.


Για περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλούμε καλέστε μας στο: (+30) 23730 51848 ή στείλτε μας ένα email: info@kirosdesign.com.