Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος

Προστατέψτε την επένδυση σας!


Ευέλικτη προστασία χρωμάτων για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, το σκάφος ή το κτίριο!

Ειδικές μεμβράνες προστασίας χρώματος για τις πιο υψηλές απαιτήσεις μόνο στην ΚΙROS!


Oι μεμβράνες προστασίας χρώματος είναι ειδικές ταινίες για την προστασία των βαμμένων επιφανειών. Υπάρχουν προστατευτικές μεμβράνες διαφανείς, εξαιρετικά διαφανείς και σε μαύρο μοτίβο. Οι διαφανείς μεμβράνες βερνικιού έχουν μια υψηλή στιλπνότητα και είναι κατασκευασμένες από πολυουρεθάνη (PU) ενώ η προστατευτική μεμβράνη σε μαύρο μοτίβο είναι κατασκευασμένη από χλωριούχο πολυβινύλιο (PVC). Τα διαφορετικά πάχη υλικού είναι σχεδιασμένα για διάφορες εφαρμογές. Έχουμε προστατευτικά φιλμ συγκεκριμένης τοποθέτησης, universal και σε τρέχοντα μέτρα.


● Εφαρμογές


Οι δυνατότητες είναι πολλές και ποικίλες: Σε όλα τα μέρη του αυτοκινήτου όπως εμπρός προφυλακτήρας, εμπρός καπό, εμπρός φτερά, μαρσπιέ, καθρέπτες, πόρτες και πλαϊνά πάνελ ή άλλες επιφάνειες. Όπως επίσης και σε μοτοσικλέτες, σκάφη αναψυχής, λεωφορεία, φορτηγά και αεροπλάνα. Μπορείτε επίσης να προστατέψετε  τον επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό σας εξοπλισμό, όπως ποδήλατα, σανίδες snowboard και κράνη. Για τα σπορ αυτοκίνητα η μεμβράνη προστασίας είναι συχνά απαραίτητη για τη διαχείριση των θόλων των τροχών και των μαρσπιέ. Αν μη τι άλλο, αυτή η προστασία χρώματος στην περίπτωση των μισθωμένων ή επαγγελματικών οχημάτων είναι ιδανική για τη διατήρηση της αξίας τους. Έτσι, αυξάνεται η αξία μεταπώλησης. Τέλος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στο σπίτι, στα νοσοκομεία ή σε εκτεθειμένες περιοχές όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, για παράδειγμα το πλαίσιο της πόρτας ή μια οθόνη.


● Ανθεκτικό υλικό


Η ειδική επιφάνεια της διαφανούς, προστατευτικής μεμβράνης προστατεύει έναντι του κιτρινίσματος και έχει μεγάλη αντοχή στα συχνά πλυσίματα, στην ηλιακή ακτινοβολία και στις καιρικές συνθήκες. Το υλικό είναι πολύ ευέλικτο, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και είναι κυρίως μια ισχυρή προστασία από τα χαλίκια. Ζημιά στη βαφή από χτυπήματα στάθμευσης ή γρατσουνιές από κλειδιά αποφεύγονται με αυτήν την υψηλών επιδόσεων μεμβράνη. Το υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Η μεμβράνη είναι αυτοκόλλητη και αφαιρείται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, δηλαδή, το χρώμα του αυτοκινήτου μένει ανέπαφο.


● Πλεονεκτήματα


✓Διατηρεί την αρχική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

✓Προστατεύει από γρατσουνιές, χαλίκια, αλάτι, άμμο, έντομα και άλλα

✓Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, δεν κιτρινίζει

✓Εμποδίζει την διάβρωση

✓Προστατεύει την αξία του αυτοκινήτου σας

✓Είναι αόρατη και δεν βλάπτει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

✓7 χρόνια εγγύηση υλικού

✓Αφαιρείται χωρίς ίχνη

✓Μόνιμη εφαρμογή

✓Μικρό πάχος υλικού


Παράδειγμα ενός απροστάτευτου μπροστινού τμήματος αυτοκινήτου. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν ήδη πολλά σημάδια από χαλίκια και γρατσουνιές, παρά το ότι το αυτοκίνητο έχει μόνο μερικά χιλιόμετρα. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί με τις προστατευτικές μεμβράνες χρώματος.


Για περαιτέρω λεπτομέρειες, παρακαλούμε καλέστε μας στο: (+30) 23730 51848 ή στείλτε μας ένα email: info@kirosdesign.com.