Σχετικά Με Εμάς

H KIROS είναι μία από τις πιο σεβαστές και έμπειρες εταιρίες του κλάδου. Από το 1979 η ΚΙROS έχει παράγει συναρπαστικές μετατροπές οχημάτων για απαιτητικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Υψηλή ραπτική αυτοκινήτων, εάν η ΚIROS αναλάβει ένα όχημα της σειράς, θα δημιουργήσει κάτι το εξαιρετικό. H εδραίωση μας στον χώρο του αυτοκινήτου ήταν ένα πραγματικά δύσκολο επίτευγμα και το καταφέραμε μέσα από την δημιουργικότητα, την δεξιοτεχνία και τον επαγγελματισμό.  Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεργασία μας με γνωστούς οίκους του εξωτερικού αλλά και η αξιοπιστία των προϊόντων τους. Η επιθυμία να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας, μας υποχρέωσε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας κατασκευάζοντας το πιο πολυτελές ηλεκτρονικό κατάστημα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών υψηλής απόδοσης στην Ευρώπη. 


Επιστέγασμα της πορείας μας είναι η αποκλειστική εκπροσώπηση γνωστών βελτιωτικών οίκων του εξωτερικού: ELIA Tuning (Renault, Nissan & Dacia) και STROSEK Design (Porsche & Nissan). Ακόμη είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των εταιριών: RIEGER Tuning, CARLSSON Autotechnik, ΜΟV’IT, EISENMANN, IMSA, SPORTEC, MP Design και HORMANN Motorport. Όπως επίσης και διανομείς των εταιριών: AMG, BRABUS, LORINSER, VORSTEINER, NOVITEC, RECARO, KW Suspensions, LSD-Doors, BBS, BREYTON, Akrapovič κ.ά.


Η συλλογή της ΚΙROS αποτελείται μόνο από ειδικά επιλεγμένες εταιρίες της αυτοκινητοβιομηχανίας για να δώσουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στα πιο εξεζητημένα και κορυφαία προϊόντα του κόσμου. Εκτός από τα αεροδυναμικά εξαρτήματα προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές ζάντες, σπορ φρένα, συστήματα εξατμίσεων, δυναμικές αναρτήσεις, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κ.ά.


Κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, θέλουμε να νιώσετε άνετα, δεν έχει σημασία ποια είναι η εμπειρία σας στο διαδίκτυο ή το επίπεδο γνώσης στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να βρει και να επιλέξει το κατάλληλο σύνολο τροχών και ελαστικών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.


Εάν ζείτε εκτός Ελλάδος μην ανησυχείτε, η KIROS διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αποστολή των προϊόντων της παγκοσμίως.


Το όνομα μας συνώνυμο υψηλού κύρους και ποιότητας!


Γιατί να επιλέξετε εμάς:

✓Μακροχρόνια Εμπειρία | Από 1979 στον τομέα της Βελτίωσης

✓Μόνο Προσεκτικά Επιλεγμένες Εταιρίες & Προϊόντα

✓Η Καλύτερη Εμπειρία Διαδικτυακών Αγορών

✓Αποστολή Προϊόντων Παγκοσμίως

✓Άμεση Εξυπηρέτηση Πελατών

✓Βαθιά Γνώση της Αγοράς

✓Ελκυστικές Τιμές & Μοναδικές Προσφορές

✓Άριστη Ποιότητα Προϊόντων & Υπηρεσιών

✓Επαγγελματικές Υπηρεσίες Εγκατάστασης των Προϊόντων που Πουλάμε