Κεραμική επίστρωση βαφής Crystal Serum Light

Κεραμική επίστρωση βαφής Crystal Serum Light

Περιγραφή Προϊόντος


Κεραμική επίστρωση βαφής Crystal Serum Light της Gtechniq.

 

  • Διάρκεια 3 έως 5 έτη
  • Απίστευτη γυαλάδα
  • Καλύτερη δυνατή αντοχή ενάντια σε ολογράμματα και χημικούς ρύπους


Γιατί να χρησιμοποιήσετε την κεραμική επίστρωση βαφής Crystal Serum Light της Gtechniq;


Το Crystal Serum Light είναι η επαγγελματική έκδοση του παγκοσμίου φήμης Gtechniq Accredited Detailer Crystal Serum - μια επίστρωση τόσο σκληρή ώστε αν εφαρμοστεί λανθασμένα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με τη χρήση γυαλόχαρτου P1500.

 

Το Serum Light προσφέρει το 80% της απόδοσης του Crystal Serum, αλλά αν εφαρμοστεί λανθασμένα μπορεί να αφαιρεθεί από τη βαφή του οχήματος σας με τη χρήση λειαντικών αλοιφών.

 

Για αυτούς που ψάχνουν απίστευτη γυαλάδα,, αντίσταση στα ολογράμματα, απωθητικότητα ενάντια στους ρύπους και τις βρωμιές, οι επιστρώσεις Crystal Serum kai Crystal Serum Light της Gtechniq είναι το αποκορύφωμα της προστασίας της βαφής.


Οφέλη


             

Το Serum Light σχηματίζει μια εξαιρετικά ανθεκτική, υψηλής γυαλάδας, λεία στην αφή, χημικά δεσμευτική ανόργανη στρώση κεραμικής προστασίας (σκληρότητα 9h). Μόλις εφαρμοστεί, τα γυαλιστερά επίπεδα θα παραμείνουν στο ανώτερο 90ο εκατοστημόριο για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προϊόντα προστασίας βαφής ενώ παράλληλα ο καθαρισμός του οχήματος σας θα είναι ένα αεράκι.                                 Πρόσθετες Πληροφορίες


Συσκευασία:        50 ml
Τιμές για την περιποίηση από την KIROS Automotive Design


Κόστος Εφαρμογής:         Ρωτήστε τιμή
Σημαντική Σημείωση


Προσοχή στις απομιμήσεις! Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εφαρμοστής της εταιρίας Gtechniq στην Ελλάδα!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

Captcha

  • Μάρκα: Gtechniq
  • Κωδικός Προϊόντος: Crystal Serum Light - 50ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 114,90€