Κεραμική επίστρωση βαφής C1 Crystal Lacquer

Κεραμική επίστρωση βαφής C1 Crystal Lacquer

Περιγραφή Προϊόντος


Κεραμική επίστρωση βαφής C1 Crystal Lacquer της Gtechniq.

 

  • Διάρκεια 3 έως 5 χρόνια
  • Εξαιρετική αντοχή στο αράχνιασμα
  • Κρυστάλλινο φινίρισμα


Γιατί να χρησιμοποιήσετε την κεραμική επίστρωση βαφής C1 Crystal Lacquer της Gtechniq;


Το C1 έχει αποδειχθεί την αξία του στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες στον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό προσφέρει την καλύτερη συγκράτηση γυαλάδας από όλα τα προϊόντα που δοκιμάστηκαν. Κατά τη διάρκεια μιας προσομοιωμένης περιόδου 3 ετών στο ηλιακό φως της Αριζόνα, ένας πάνελ με επίστρωση C1 έχασε μόνο το ήμισυ της ποσότητας της γυαλάδας από τον αμέσως επόμενο καλύτερό του ανταγωνιστή και μόνο το ένα τρίτο από το μέσο όρο όλων των άλλων προϊόντων που δοκιμάστηκαν.

 

Εκτός από τη διατήρηση της γυαλάδας, το C1 Crystal Lacquer είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, καθώς καθίσταται στην πραγματικότητα η λειτουργική επιφάνεια της βαφής ενός αυτοκινήτου. Επίσης, το C1 σχηματίζει ένα κρυσταλλικό φιλμ το οποίο είναι εξαιρετικά σκληρό - αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά αποτελεσματικό στην αποτροπή μικρών γρατσουνιών από την κακή τεχνική πλυσίματος σε σχετικά μαλακές βαφές αυτοκινήτου.

 

Τα επικαλυμμένα με C1 πάνελ έχουν δοκιμαστεί ενάντια σε μη επικαλυμμένα πάνελ, σε επικαλυμμένα με κεριά καρνάουβα υψηλής ποιότητας καθώς και σε επικαλυμμένα με πολυμερή σφραγιστικά.

 

Κατά μέσον όρο, τα πάνελ με επικάλυψη C1 εμφάνισαν κατά 50% λιγότερα σημάδια στροβιλισμού από εκείνα που είχαν επικαλυφθεί με κεριά, πολυμερή σφραγιστικά ή δεν είχαν επικαλυφθεί. καθόλου.

 Πρόσθετες Πληροφορίες


Συσκευασία:        50 ml
Τιμές για την περιποίηση από την KIROS Automotive Design


Κόστος Εφαρμογής:         Ρωτήστε τιμή
Σημαντική Σημείωση


Προσοχή στις απομιμήσεις! Η εταιρία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εφαρμοστής της εταιρίας Gtechniq στην Ελλάδα!


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
    Κακή           Καλή

  • Μάρκα: Gtechniq
  • Κωδικός Προϊόντος: C1 Crystal Lacquer - 50ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 99,90€